Första deltävlingen GT 2018-19 avgjord

Läs mer på medlemssidorna
Gentlemen,
Den högst ärade gentlemannen Jimenez Jönsson rapporterar följande från den första deltävlingen i GT 2018-19 på Ängelhoim GK;

Då var säsongsstarten för Gentlemens-Tour 2018-19 avklarad. Allt avlöpte i sedvanligt god ordning.
Under de första nio hålen spelade vi i något som lugnt kan kallas bastuvärme. När sedan kroppen väl hade acklimatiserat sig följde de sista nio i en behaglig temperatur. Vissa fairway hade dessvärre utsatts för mindre jordbävning med stora sprickor som följd, men med lite tur hamnade bollen på en liten grön plätt och så var lyckan gjord på det hålet. Greenerna var däremot i föredömligt bra skick. Förmodar att de flesta av oss tvingades lämna både skor och strumpor vid hemkomst på väl avskärmad plats.

Resultaten var av blandad kompott som det brukar bli, mycket rull men också flitiga skogsbesök. Det var även tävlingar i tävlingen som bestod av längsta drive och närmast hål.

Segrare i längta drive får vi notera Ronny Persson som fick till en riktig smäll på hål nio. Närmast hål lyckades däremot Lars-Erik Johansson på ett närmast mirakulöst sätt lösa uppgiften på hål tolv. För övriga resultat framgår de i bifogad resultatlista. Riktigt skönt att vi kommit igång och närmast följer nästa drabbning i Ljungbyhed.

Nästa deltävling i GT 2018-19 spelas på Ljungbyhed GK den 8 aug: Väl mött då!
Bob Erikson
Webbmaster