Tionde deltävlingen i GT 2023 avgjord

Läs mer på medlemssidorna
Gentlemen,
Den högt ärade gentlemannen och tävlingsledaren Mats "Matt" Ahlm rapporterar följande från den sista och avgörande deltävlingen i GT 2023, den 25 september på Araslöv GK;

Avslutning Araslöv 2023
Bästa gentlemen,
Araslöv är ett säkert kort, alltid bra mat och bra boende. Undertecknad, Per-Olov och Göran var touravslutningens värdar. Vi bestämde tidigt, Per-Olov och jag, att hålla igen med golfen, man kan ju inte som värd överglänsa gästerna. Tyvärr glömde vi meddela Göran detta.
Som vanligt vann han måndagens tävling i överlägsen stil. Vi får snart hitta på någon ny regel eller annat som gör det lite svårare för honom. Vi kan ju sätta Ronny P i samma boll framöver så kan han distrahera Göran med lite roliga historier.

Innan middagen hade vi vår traditionella putt-tävling, vi passade på när Mårten och PG slet med poängräknande (så var vi av med några starka konkurrenter).
En efter en trillade gentlemännen ut och till sist stod det mellan så klart Göran och Bosse, men som väl var lyckades Bosse ta hem titeln årets puttare. Grattis Bosse!
Efter måndagens golf var det middag och prisutdelning. De flesta prispengarna landade i Görans kavaj och vi var många som var glada för hans skull, absolut ingen som var bitter ..
Stort grattis Göran till ett stabilt och bra spel under hela året!

God mat och god dricka gjorde att dimman kom för vissa redan på kvällen. Dagen efter var tyvärr dimman kvar trots att man nyktrat till. Vi avvaktade någon timme men tog sen beslutet att avbryta och dealade till oss 14 greenfee som vi kan använda vid ett annat tillfälle, kanske som en deltävling 2024. Rykten går att vissa av våra medlemmar funderar på att lämna oss inför 2024 men jag är ganska säker på att de nu över vintern tar sitt förnuft till fånga och stannar kvar i detta härliga gäng.

Nu vilar vi oss i form till nästa års tour och tackar alla som lägger ner arbete för att vi alla ska ha kul och trivas i touren.
Hälsningar
Mats Ahlm


Göran "Robert" Karlsson vann överlägset GT 2023 på rekordresultatet 174 p, före Mårten "Molinari" Svensson 128 p, Hans-Bertil "Bubba" Ohlsson 112 p och Bo ”Weekley” Wirén på 102 p.
Slaget om den ärorika klockan fullföljs under vt GT 2024, gladast över det är nog Hans-Bertil ”Bubba” Ohlsson som kan njuta av dess förlängda åsyn i vardagsrummet under vintermånaderna.
Nu inträder en tids vintervila. Tänk bara på att hålla svingen varm, i garaget eller någon annan passande inomhusanläggning. Det är inte fel med en veckorunda heller under viloperioden, bara vädret så tillåter.

Tack för fina presenter och God Jul önskar
//Bob