Åttonde deltävlingen GT 2021 avgjord

Läs mer på medlemssidorna
Gentlemen,
Den högt ärade gentlemannen och tävlingsledaren Dustin Johansson rapporterar följande från den åttonde deltävlingen i GT 2021 den 1 september 2021 på Allerum GK;

Bra men spretiga resultat i perfekt golfväder
Bästa Gentlemen!
Vi var 16 spelsugna ungdomar som ställde upp för spel på Allerum GK. Banan var i ett utomordentligt skick, till detta kom en underbar dag med strålande sol och lite vind.
Kort sagt, förutsättningarna var de bästa möjliga. Efter att alla ätit lunch började spelet programenligt. Trots förutsättningarna spretade resultaten en hel del. Bäst var Molinari Svensson och Earnie Gunnarsson på 37 p, där Molinari drog det längsta strået med marginellt bättre Hcp. Tredje plats tog Azinger Andersson på 36 p.
Närmst flagg på hål 7 kom undertecknad Dustin Johansson och på hål 14 Larrazabal Wiktorsson.

Om 14 dagar är det dax för Woodland!
Tecknar er Dustin Johansson


Snacka om att ställningen är het i GT-2021. Fortfarande leder Robert Karlsson på 107 p, ny tvåa är Bubba Ohlsson på 101 p. ny trea är Dustin Johansson på 100 p, samma poäng som den nya fyran Molinari Svensson. Wow. Holmgång väntar.
Se upp för Dustin, han har en 3-poängare att ersätta, seger i nästa deltävling ger honom plus 27 p! Även de andra i toppen kan skutta uppåt ordentligt, t ex Molinari kan öka på med 25 p vid seger på Woodlands.

Mmm igen, det drar ihop sig som sagt - till en riktigt tuff slutfight ;)

/ Super Web Admin Bob