Tionde deltävlingen GT 2019-20 avgjord

Läs mer på medlemssidorna
Gentlemen,
Den högt ärade gentlemannen "Spieth" Svensson rapporterar följande från den tionde och sista deltävlingen i GT 2019-20, den 23/9 2020 på Mölle GK;

Vi samlades på Mölle GK för säsongsavslutning i ett underbart golfväder. Lunchen bestod av fisksoppa, men några gentlemen föredrog en mera proteinrik kötträtt för att få med kraft i drivarna.
Eddie lovade bjuda hem till nästa års kickoff om han vann dagens tävling. Han gick i boll 2 och säkrade upp med 28 poäng, vilket var en marginal på 11 poäng till segraren Pelle B.
Kampen om slutsegern stod mellan Kenneth och Mats Ö. Mats hade ett tufft utgångsläge eftersom han behövde vinna och Kenneth bli bäst 10:a. Det blev Kenneth som blev slutsegrare och Mats hyllade sin överman vid eftersittningen. Prisutdelningar kommer att ske vid kickoffen till våren, om nu Coronan vill enligt Jimmy.

Närmast hål vanns av PG på hål 7, och av Mats Ö på hål 11. Dagen avslutades med ett gruppfoto. Övrigt noterbart:
Tommy lovade dyrt och heligt att aldrig mer spela på denna skitbana.
Vid utslaget på hål 9 satt några naturälskare och tittade ut över Kattegatt. Lasse peggade upp och drev 250 m ut i Kattegatt, vilket uppskattades av turisterna.


Väl kämpat gentlemen! Trenderna pekar uppåt, se bara på toppresultaten i själva touren och genomsnittspoängen under säsongen.
Det lovar gott inför nästa säsong. Att ni då blivit ett år äldre tror jag inte påverkar den positiva resultattrenden överhuvudtaget.
Nu är det dags för vinterlov, men glöm inte att spela tills snön faller, i kombination med 1 dag på ranchen per vecka ;)
Avundas er ...

Bob Erikson
Webbmaster

PS. Jag har inte fått resultatet från 19:e hålet, spelet om den ärevördiga Klockan. Kanske kommer? DS.