Gentlemens Tour 2009 planerad

Så här i vintermörkret känns det angeläget att hitta några ljuspunkter. Därför känns det skönt att veta att det inom några månader börjar dra ihop sig till en ny golfsäsong och en ny omgång av den prestigefyllda utmärkelsen ”ÅRETS GENTLEMAN”.
Tävlingskommittén har haft sitt årliga möte i Ängelholm där även tourens grundare, Tommy Johnsson samt tourens reseansvarige Kenneth Persson och tourens Webmaster Bo Erikson, deltog. Spelschemat för 2009 faststäldes, se meny Spelschema här på hemsidan. Vidare gjordes en översyn av regler mm, se meny Medlemssidor/Regler 2009.

Våravslutning
Först vill vi givetvis beklaga att det inte blir någon våravslutning i Göteborg i år, men samtidigt ber vi alla att framföra vårt gentlemannamässiga tack till P-G för alla år han ställt upp! I år kommer våravslutningen istället att hållas i Falkenberg den 5 juni med övernattning på Stadshotellet.

Säsongsavslutning
Årets avslutning kommer att gå av stapeln den 10-13 september på Ekerum på Öland.

Upptaktsmöte
Vi träffas på Hantverksföreningen den 1 april klockan 19:00. Mat och dryck serveras till självkostnadspris. Medtag deltagaravgiften på 300 kronor samt 100 kronor i insats till Hole-in one tävlingen. Om Du inte har möjlighet att närvara kontakta Tommy Johnsson.

Vinterhälsningar från tävlingskommittéen!