Sjunde deltävlingen GT 2018-19 avgjord

Läs mer på medlemssidorna
Gentlemen,
De högt ärade gentlemännen har inte bidragit med rapportering från fältet denna gång, så jag får fantisera hemma i min lilla kammare om den sjunde deltävlingen i GT 2018-19 den 24/4 2019 på Allerum GK,

Den sjunde deltävlingen i Gentlemens Tour spelades på Allerum GK i lite svalare vårväder. Blåst har det gjort konstant de senaste 10 åren, men vinden idag var lite värre än vanligt. Det märktes på scorerna generellt sett, men de tre första klarade iallafall 30-gränsen. Julmustälskande "Monty" Öberg visade hur man spelar golf i lite starkare vind och vann på 34 p. Två blev Spanientränade "Daly" Persson på 31 p, strax före vår bäverjägare "Petrovic" Persson på 30 p.

GT 2018-19 har utvecklat sig till en oliiidligt spännande tävling. "Daly" Persson tog över ledningen på 104 p tack vare dagens andraplats. Därefter kommer ett helt gäng på 88 p, i tur och ordning "Monty" Öberg, "Molinari" Svensson och "Earnie" Gunnarsson. Efter denna toppkvartett lurar flera andra segersugna kandidater till slutsegern. Det kan gå hur som helst, så ligg i med träningen. Avslutningen av touren är alltid spännande, men denna gången som sagt oliiiidligt spännande. Nästa deltävling spelas den 15 maj 2019 på S:t Arild GK.
Väl mött då!

Bob Erikson
Webbmaster