Femte deltäv-lingen 2015 avgjord

Läs mer på med-lemssidorna
Gentlemen,
Vårens sista och den femte deltävlingen 2015 avgjordes på Ringenäs GK den 11 juni, liksom Pelles VP 11-12 juni. Arrangemang och tävlingsledning sköttes liksom tidigare år med den äran av Arnold Jönsson och Per-Ulrik Johansson. Tack för utmärkta arrangemang!

Tävlingen spelades i bra väder, särskilt på fredagen. Bra resultat med sex gentlemen över 30 p. Banan var i utmärkt skick, dock var greenerna lite tröga på röda slingan. Monty Öberg spelade utmärkt golf och vann på 34 p, före Petrovic Persson på 33 poäng och Trevor Böös på 32.
Det innebär för tourställningen att Petrovic går upp i ledningen med 102 p, före Sandy Persson 101 p, Monty Öberg 82 p och Trevor Böös 80 p.

Under det andra varvet i Pelles Vandringspris fick gentlemennen njuta av skön sommarvärme. I ledarbollen gick Monty, Sandy och Trevor. De två första höll ställningarna, medan Trevor fick se sig passerad av Daly Persson. Monty slutade som vinnare med 68 p före Sandy på 60 p och Daly på 58 p. Monty förvaltar därmed den fina guldklubban ett år framåt.

Ett stort tack till alla sponsorer för ett fint prisbord! Tack även till Ringenäs GK för bra boende, service/personal och mat.
Nu tar vi sommarlov. Träna ordentligt.

Onsdagen den 5 augusti kör vi igång igen, på Bjäre GK.
Svinga lugnt i sommar!

Bob Erikson