Gentlemans Tour 2014 avgjord

Läs mer på medlemssidorna
Gentlemen,
Den sista deltävlingen 2014 avgjordes den 25 september på Varbergs GK Västra i blåsigt väder. En utmärkt bana som fick bra betyg av samtliga, dock att de flesta gentlemen tyckte att ruffen var alltför tuff. Resultaten blev inte så bra denna gång heller, bara en runda över 30 poäng. Petrovic Persson släppte loss än en gång i den hårda vinden och spelade ihop 33 poäng, 4 poäng före tvåan Phil Sidfeldt på 29 poäng och trean Tiger Larsson på 26 poäng.

Touren är därmed avgjord (vilket den faktiskt var redan innan sista deltävlingen), Tiger Larsson vinner den överlägset på tourpoängen 152. Grattis Tiger! Tvåa blir Petrovic Persson på 115 poäng, före trean Trevor Böös på 112 poäng och fyran Linjalen Ekenberg på samma poäng. Vi andra får väl skämmas lite grand, och ta nya tag nästa år!

Som sig bör ingick även den prestigefyllda tävlingen 19:e hålet under höstavslutningen, slaget om den utomordentligt vackra klockan. En prydnad för alla vardagsrum. Fråga dock inte kvinnorna. Tävlingen vanns av Phil Sidfeldt, före Tiger Larsson och Padraigh Berg.

Nu tar vi vinterlov, och träffas nästa gång i samlad tropp i Pub Elefanten den 27 mars kl. 18.00 för kick-off av touren 2015.Välkomna!!

Bob Erikson