Femte deltäv-lingen 2014 avgjord

Läs mer på med-lemssidorna
Gentlemen,
Vårens sista och den femte deltävlingen 2014 avgjordes på Ringenäs GK den 13 juni, liksom Pelles VP 13-14 juni. Arrangemang och tävlingsledning sköttes liksom ifjol med den äran av Arnold Jönsson och Per-Ulrik Johansson. Tack för utmärkta arrangemang!

Tävlingen spelades i bra väder, men med vinden som en tuff motståndare. Bra resultat ändå med sex gentlemen över 30 p. Banan var i utmärkt skick, i klass med Ängelholm GK som någon uttryckte det. Sandy Persson spurtade starkt in och vann på 36 p, före Phil Sidfeldt och Per-Ulrik Johansson på samma poäng. Det innebär för tourställningen att Tiger Larsson behåller sin stabila ledning på 120 p före Linjalen på 85 p, Per-Ulrik på 69 p och Phil på 68 p.

Under det andra varvet i Pelles Vandringspris hade vinden mojnat. Tre gentlemen gick ut med 36 p, och två med 33 p, i bagaget. Ledaren från första dagen, Sandy, höll i och vann vandringspriset på totalt 65 p före Phil på 63, Per-Ulrik 63 och Linjalen Ekenberg på 61 p.

Ett stort tack till alla sponsorer för ett fint prisbord!

Nu tar vi sommarlov. Träna nu ordentligt.
Och nu kan alla husbilsägare koncentrera sig till 100% på att få alla system att fungera och att övertyga sin partner att nu är det "time for moving across Europe".

Onsdagen den 6 augusti kör vi igång igen, på Bjäre GK.
Svinga lugnt i sommar!

Bob Erikson