Tionde deltävlingen GT 2022 avgjord

Läs mer på medlemssidorna
Gentlemen,
Den högeligen högt ärade gentlemannen "Matt" Ahlm rapporterar följande från den tionde deltävlingen i, och tillika avslutningen av, GT 2022 den 26-27 september 2022 på Araslövs GK;

Oliidligt spännande avslutning på GT 2022
Bästa Gentlemen!
Nu har vi avslutat årets säsong med som vanligt blandade resultat, högt och lågt.
"Padraigh" Bergh och "Azinger" Andersson spelade fin golf och gick runt på fina 37 poäng, där Padraigh med lägre handikapp tog första platsen. "Per-Ulrik" Johansson blev 3:a med fina 36 poäng. "Petrovic" Persson tog hem ”närmast flagg”.

Efter rundan blev det putt-tävling utanför boendet som avslutades i regn. Efterhand som medtävlande åkte ut försvann de in i sina stugor. Jag är osäker på om det var regnet eller törsten som gjorde att de försvann? Men efter många fina puttar stod "Bubba" Ohlsson som vinnare av ett presentkort på Centrum i Ängelholm. Grattis.

På kvällen blev det en 3 rätters middag som alla var mycket nöjda med, denna kryddades med lite annat gott att dricka.
Prisutdelning gjordes i samband med efterrätten, då vår ordförande "Molinari" Svensson, som tog hem den totala touren, fick prova den utsökta kavajen. Den satt faktiskt bättre i år än ifjol, har han blivit lite fetare på grund av vinstpengarna ifjol? Grattis till Molinari, stabilt och bra spelat under hela säsongen.
Undertecknad blev tvåa trots att kanske den jämnaste serien under året har presterats av trean "Bubba" Ohlsson, bra och stabilt spelat.

Prisutdelningen gick smärtfritt, inga klagomål har kommit in på peggar eller bollar som går snett ännu. Till nästa år, då undertecknad ska hålla i avslutningen igen, kommer jag att tillföra några påsar lakrits på prisbordet. Det fanns ett stort önskemål om detta från en del deltagare.

Dag 2 spelade vi om den eftertraktade klockan, alla ville ju överraska sin fru med att ta hem denna. Men det krävs två bra rundor i följd, vilket sällan någon i denna tour klarar av. Några stabila spelare är redan nämnda, och givetvis tog Bubba hem priset, Grattis! Bubbas hyresvärd har lovat att sätta upp spotlights så klockan blir ordentligt upplyst.
Närmast flagg på hål 15 vanns så klart av "Per-Ulrik", skönt att "Larrazabal" Wiktorsson kunde knäcka honom på hål 17. Vi måste hosta eller ge något annat ljud framöver när Per-Ulrik slår ut på dessa hål. Grattis PG!

Nu vilar vi oss i form till nästa säsong. Vi ses till våren.
Vänliga hälsningar
Mats Ahlm