Fjärde deltävlingen i GT 2022 avgjord

Läs mer på medlemssidorna
Gentlemen,
Den högt ärade gentlemannen och tävlingsledaren Arnold Jönsson rapporterar följande från den fjärde deltävlingen i GT 2022, den 1 juni 2022 på Skogaby GK;

Regnet gav sig lagom till start
Bästa Gentlemen!
Kraftiga regnskurar under resan till Skogaby, men när alla 18 spelare bokat in sig och ätit en god lunch så var vädret med oss. Solen tittade fram och banan var i fint skick, även om greenerna var lite tröga. Bra gentlemen klarade oftast att få bollen i håll med ett fåtal puttar andra behövde någon extra putt. Banan är lite utmanande och omväxlande vilket gör spelet extra intressant.

När alla scorekort var inrapporterade visade det sig att en tävlingsledare klarat utmaningarna bäst. Det var dock hårt med 3 spelare på 34 poäng: Arne J etta med lägst hcp, därefter Bo W och Lennart S, tätt följda av Lennart H och Hans-Bertil O med 33 poäng.

Närmast flagg på hål 6 kom Lennart H, och på hål 16 Christer B.

Tack alla för en bra dag på golfbanan.

Arne Jönsson och Per-Gunnar Johansson
Tävlingsledare


GT 2022 närmar sig halvtid. I nuläget leder Molinari Svensson på 66 p, tvåa är Matt Ahlm med 63 p, trea Weekley Wirén med 60 p och fyra Robert Karlsson på 58 p. Än är inte loppet kört, bara för er andra att börja plocka 30-poängare - de biter rätt bra :)
// Bob Webmaster