Sjunde deltävlingen GT 2021 avgjord

Läs mer på medlemssidorna
Gentlemen,
Den högt ärade gentlemannen och tävlingsledaren Jimenez Jönsson rapporterar följande från den sjunde deltävlingen i GT 2021 den 25 augusti 2021 på Ängelholm GK;

Närmast flagg utan en enda gentleman i sikte
Bästa Gentlemen!
Det hela började lite i moll, då vi under lunchen (som bestod av pasta Bolognese) såg hur regnet sakta men säkert tilltog. Många tänkte säkert inte en runda till som den i Landskrona. Men lyckligtvis upphörde regnet efter något hål och solen rentav började titta fram. Spelet flöt på utan några större incidenter, dock grymtades det en del om banans kondition. Några tyckte att tee och vissa delar fairway krävde en del kritik. Hemmaspelare som jag är fann dock att den var rätt hygglig. Har varit med om värre banor.

Om konditionen och den mindre lyckade början speglade hur spelet fortlöpte är svårt att sia om. Men de femton deltagare som skulle pricka green på två korthål bör i det närmaste uppsöka rangen och öva en hel del på inspel för att där om möjligt förbättra sin kapacitet. Ingen lyckades träffa green på dessa två korthål. Flaggtävlingen blev med andra ord utan vinnare!

Vi fick ändå några som lyckades få till bra resultat och bäst av alla var Bubba Ohlsson. God tvåa blev Matt Ahlm, som skuggades av trean Arnold Jönsson. Alla övriga resultat kan ni se redovisade på bifogad resultatlista.

Nästa övning går av stapeln på Allerum GK den 1/9 där nya utmaningar väntar. Tills dess öva flitigt för det kommer en flaggtävling även där…
Hälsningar Jimmy J


Deltävlingens resultat orsakade lite rörelse i GT-ställningen. Leder gör Robert Karlsson på 107 p, tvåa är Per-Ulrik på 96 p. samma som trean Bubba Ohlsson. På fjärde plats hittar vi Dustin Johansson, tätt efter med 95 p.
Mmm. Det drar ihop sig till en ordentlig slutfight ;)

/ Webbaren Bob