Andra deltävlingen GT 2021 avgjord

Läs mer på medlemssidorna
Gentlemen,
Den högt ärade gentlemannen "Matt" Ahlm rapporterar följande från den andra deltävlingen i GT 2021 den 5/5 2021 på Landskrona GK;

Regn och rusk i Landskrona
I den andra deltävlingen behövdes ingen sololja, många ganska blötna och frusna när vi var klara. 14 st som startade och 2 st som bröt efter 9 hål trots fina 14 poäng. Vädret ställde till det men det fanns en del som klarade av scoren ganska bra ändå. Vi som arrangerade det hela är mycket nöjda, visst kan det finslipas en del men inga klagomål kom in. Kanske för att alla ville in i bilen och värma sig istället.

Närmast flagg bestämdes på hål 9 och 14 men vi förstod ganska snabbt att ingen kommer i närheten så vi flyttade hål 14 till hål 18. Vilket vi beslutade enhetligt i tävlingsledningen. Att vi glömde sätta flaggan på hål 14 har absolut inget med det att göra. Hans-Bertil gillade beslutet för han plockade hem potten i närmst flagg, grattis.
Totalsegraren idag var vår eminente Allerumsspelare Lars Johansson, han tog hem vinsten med 34 poäng, bra jobbat. P-G Johansson var tätt inpå med 33 poäng och Lennart Hansson med 32 poäng. Övriga resultat finns i resultatlistan.

Nu ser vi fram emot Laholm där vår ordförande är tävlingsledare, nog kan vi krav ställa sol och vindstilla av en ordförande?
Vi ses snart!

Nästa deltävling spelas på Laholm GK den 19 maj.
Väl mött då!

Bob Erikson
Webbmaster