Sjunde deltävlingen GT 2019-20 avgjord

Läs mer på medlemssidorna
Gentlemen,
Den högt ärade gentlemannen "Padraigh" Bergh rapporterar följande från den sjunde deltävlingen i GT 2019-20 den 12/8 2020 på Bjäre GK;

Strålande väder när 15 golfsugna Gentlemen möttes på Bjäre GK för att mörda banan. Vilket man också lyckades med, se bara på resultaten
En bana i utmärkt skick precis som vanligt, med greener snabba som nybonade parkettgolv. Resultaten blev som synes en blandad kompott, några sämre, en del över förväntan, antingen bara tur, eller så var vissa spelare på bra golfhumör och spelade på topp.
De bästa resultaten som presterats, och förmodligen de bästa räknat över hela touren, lyckades två Gentlemen göra. De som lyckades med det var "Daly" Persson med 47 p. tätt följd av "Monty" Öberg på 45 p. Särskilt ska nämnas Montys resultat på hål 18 då han lyckades med att sätta bollen i koppen på andraslaget!
Med detta skrivet och färdiga resultat tackar jag för mej för denna gång. Vi ses på Allerum onsdagen den 19:e för nya utmaningar, och förhoppningsvis resultat i närheten av dagens.


Dagens resultat gör ställningen i GT oerhört spännande, vi har tre i topp som kan vinna. Monty sitter trygg tills vidare med fina 138 p. Daly ligger på andra plats med 118 p, strax före Jimenez på 117 p. Men observera Dalys guldsits, han har en ytterligare tävling att räkna plus en 9-poängare att förbättra. En mycket spännande avslutning på touren väntar.

Nästa deltävling spelas som sagt på Allreum GK nästa vecka, den 19 augusti.
Väl mött då!

Bob Erikson
Webbmaster