Sjätte deltävlingen GT 2019-20 avgjord

Läs mer på medlemssidorna
Gentlemen,
Den högt ärade gentlemannen "Jimenez" Jönsson rapporterar följande från den sjätte deltävlingen i GT 2019-20 den 29/7 2020 på Ängelholms GK;

Äntligen start på Gentlemens Tour. Efter en tuff pandemivår kan vi nu avsluta vår tour som så olyckligt fick ett abrupt slut. I ett mycket blåsigt och verkligen krävande golfväder kryssade 17 glada gentlemen fram längs fairway på Ängelholms GK. Banan som är i ett mycket gott skick fick dessvärre många besök av ruffen och utnyttjades inte till fullo trots sitt fina skick. Greenerna var till belåtenhet för de som kom fram till dem och där lyckas bärga en poäng eller två. Trots att det var blåsigt och en avslutning i en häftig regnskur för en del, får vi nog betrakta premiären som riktigt lyckad, eller åtminstone efterlängtad. Som vanligt hade vi en tävling i tävlingen om vem som kom närmast flagg på två korthål. Segrare där var Ronny Persson på hål 14 och Jimmy Jönsson på hål 17. Bägge ärades med varsin flaska Gentlemens Collection.

Men i huvudtävlingen segrade vår cooola stjärna Mats Öberg med 40 poäng trots ett knappt halvset klubbor i bagen. Som god två kom Mårten Svensson med fina 36 poäng med en verkligt stark utrunda på fina 25 poäng. Trea på prispallen lyckades P-G klämma in sig på 33 poäng.
Alla övriga resultat redovisas som vanligt på bifogat protokoll.

Nästa deltävling spelas på Bjäre GK den 12 augusti
Väl mött då!

Bob Erikson
Webbmaster