Sjätte deltävlingen GT 2018-19 avgjord

Läs mer på medlemssidorna
Gentlemen,
Den högst ärade gentlemannen "Per-Ulrik" Johansson vidarebefordrar följande från den sjätte deltävlingen i GT 2018-19 den 17/4 2019 på Bjäre GK,

Den sjätte deltävlingen i Gentlemens Tour, tillika den första på vårsäsongen, spelades på Bjäre GK i ett perfekt vårväder. Och på en bana som var i perfekt skick, särskilt med tanke på den tidiga årstiden. Gentlemännen inspirerades och bjöd på bra resultat. Allra bäst scorade vår nye gentleman "Bubba" Ohlsson (trots ödmjuka varningar om att hålla inne med spelet ett tag), 35 p före nestorn "Earnie" Gunnarsson på 34 p och "Molinari" Svensson på samma poäng, men med högre hcp. Närmast hål på korthålen vanns av "Per-Ulrik" Johansson (nr 2) respektive "Larrazabal" Wiktorsson (nr 16).

Ställningen i GT 2018-19 börjar tuffa till sig, det är hårt i toppen: "Earnie" Gunnarsson har övertagit ledartröjan på 85 p, "Sandy" Persson är tvåa på 81 p, "Daily" Persson trea på 80 p, och "Spieth" Svensson på fjärde plats med 78 p. Även femman, "Matt" Ahlm har 78 p.

Avslutningen av touren kommer att bli spännande. Nästa deltävling är redan nästa vecka, den 24 april 2019 på Allerum GK.
Väl mött då!

Bob Erikson
Webbmaster