Femte deltävlingen GT 2018-19 avgjord

Läs mer på medlemssidorna
Gentlemen,
Den högst ärade gentlemannen Jimenez Jönsson rapporterar följande från den femte deltävlingen i GT 2018-19 den 19/9 2018 på Söderåsen GK,

”I shorts och en grön kortärmad piké spelades höstavslutningen i Gentlemens Tour på Söderåsens GK i ett härligt sensommarväder. En bana som bjöd på bra fairway, tee och fina greener trots att vi haft en extremt torr sommar. Att detta skulle borga för bra scorer är dock ett önsketänkande, det blev som det brukar vara, mindre uppseendeväckande resultat. Tävlingen i tävlingen som nu mera blivit mer eller mindre permanent bestod av närmast hål på två korthål. Resultatet belyser standarden på vårt spel, två greenträff på två hål!!!!! Av samtliga spelare! Men trevligt hade vi och det är det som räknas. Unikiteten i denna avslutning är den att alla tre segrarna gick i en och samma boll.
P-G vann på goda 31 poäng, Pelle tog hem vandringspriset och Loyd (även kallad Jimmy) kom närmast hål. Man kan säga att "gräddan" var samlad på ett ställe.
Återstår nu att bara övervintra den goda formen vi har och starta vårsäsongen med glada tillrop och gott humör för kommande bataljer med start den 17/4 på Bjäre GK. Nytt för säsongen blir att vi framöver tidigarelägger första start till kl 13.00. Något som med säkerhet flera medlemmar kommer att missa och samling för mat kl 12.00.”


Nu har vi nått halvtid i GT 2018-19. Och ställningen blir alltmer indikativ och intensiv. Spieth Svensson behåller ledningen, fortfarande med 78 tourpoäng, tvåa är Daly Persson på 66 p, ny trea är Sandy Persson på 65 p och fyra Jimenez Jönsson på 62 p. Så nu är det dags kära gentlemen att verkligen ta er i kragen om ni ska vara med och slåss om slutsegern. Tänk på att 5 segrar kan ge 150 tourpoäng ytterligare minus eventuella kvittningar. Allt kan hända, kan man vinna jackpot på 86 mkr så varför inte?

Nu är det dags för vinter- och jullov innan nästa deltävling den 17 april 2019 på Bjäre GK.
Väl mött då!

Bob Erikson
Webbmaster